Hengstenshow op 10 april in Kessel

3 april 2019

Over precies een week is het zo ver, dan wordt de jaarlijkse hengstenshow bij Stal Hendrix in Kessel georganiseerd. Een tiental interessante hengsten wordt hier getoond, al dan niet vergezeld door een aantal van hun nakomelingen. Het belooft een mooie en informatieve avond te worden!

In de loop der jaren heeft Stal Hendrix een gevarieerd hengstenaanbod opgebouwd. De succesvolle vererver Bustique (v.Indoctro) is sinds enkele maanden terug in Nederland en daardoor weer beschikbaar voor de Europese fokkerij, en ook bewezen verervers als Don Diablo HX (v.Vittorio), Entertainer (v.Warrant) en Ultimo van ter Moude (v.Capitol I) zullen hun opwachting maken op woensdag 10 april. Net als van de internationale sporthengsten Don Diablo HX en Entertainer wordt er op de hengstenshow ook een goed beeld van hun vererving gegeven van de hengsten Cape Coral RBF Z (v.Cornet Obolensky), Gaspahr (v.Berlin) en Jacadello (v.Cascadello) door het laten zien van meerdere nakomelingen.

Beloftevol
Ook de jonge hengsten Kempinski (v.Darco), Kardinaal HX (v.Don Diablo HX) en Quantico (v.Quiran) mogen niet ontbreken op de jaarlijkse hengstenshow. Met deze tien bewezen of beloftevolle verervers biedt Stal Hendrix een interessant gezelschap hengsten aan die stuk voor stuk hun bijdrage kunnen leveren aan de fokkerij. Wij heten u graag welkom op woensdagavond 10 april om 19.30 uur bij Stal Hendrix, Rijksweg 45 in Kessel.