Stamboek Holsteiner Verband
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2014
Schofthoogte 1.67m
Dekgeld € 1.000,-

JACADELLO - Informatie

Jacadello, voor springkwaliteit én rijdbaarheid

Jacadello kan aansluiten in een lange rij van uitstekende fokproducten van vooraanstaand fokker Harm Thormählen. Hij vertegenwoordigt de ijzersterke Holsteiner stam 104A, die teruggaat op Derby van Hamburg-winnares Retina (v.Ramzes x). Zo is de veelbelovende Jacadello verwant aan toppaarden als de internationale sport- en fokhengst Corland en Europees kampioene Corradina van Carsten-Otto Nagel.

In het voorjaar van 2017 verdiende Jacadello zijn KWPN-dekbrevet met verve. Hij slaagde met een topscore van 86 punten, waaronder negens voor zijn techniek en rijdbaarheid. Hij wordt omschreven als een hengst met een krachtige galop, die goed kan changeren en veel balans heeft. Bij het springen laat hij veel afdruk zien, springt hij goed met het lichaam naar boven en heeft hij de kwaliteit om boven de sprong naar voren te kunnen doorschakelen. De hengst springt met veel lichaamsgebruik en een zeer goede techniek. Jacadello lijkt zeer voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen. Onder het zadel van Pieter Keunen ontpopte hij zich dit jaar als dé revelatie van de Stal Hendrix-competitie, waarin de juryleden in superlatieven over hem spraken.

Zijn vader, de Holsteiner premiehengst Cascadello, ontwikkelt zich tot één van de beste Casall-zonen in de fokkerij. Deze 1.45m-springende hengst bracht al meer dan tien goedgekeurde zonen. Moedersvader Lordanos boekte successen tot op internationaal 1.50m-niveau en profileert zich sterk als vererver dankzij producten in de topsport als Lou, Let’s Fly, Lex Lugar en Lazzarone.

Stamboom

CASCADELLO I
CASALL ASK
CARETINO
KIRA XVII
VIVIANA
CLEARWAY
IRANA
B-LA PALMA
LORDANOS
LANDOS
W-ASHLEY
UP TO DATE X
COME ON
PALMA II

Videos

Results

Offspring