Stamboek KWPN (Royal Dutch Sporthorse)
Kleur Vos
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.71m
Dekgeld € 1.000,-

ENTERTAINER - Informatie

Entertainer, ontwikkelt zich sterk in sport en fokkerij

De oudste nakomelingen van Entertainer vallen op in de internationale sport, zoals Isa, Joyce, Joelina, Joyko Keysershof en Jermaine HX. Onder Pieter Keunen en Michel Hendrix heeft hij zich in de sport bewezen tot op internationaal 1.60m-niveau. Zo plaatste Entertainer zich zonder springfouten in de 1.55m-Grand Prix van Opglabbeek, werd hij tweede in de 2*-Grand Prix van Kronenberg en eindigde hij als vijfde in het 1.50m van CSI4* Saint Tropez.

Meerdere nakomelingen namen al aan de start op het WK voor jonge springpaarden en ook in andere (internationale) jonge paardenrubrieken drukt Entertainer zijn stempel. Zo ook in de Blom Cup afgelopen jaar, waar bijvoorbeeld zijn opvallende zoon Lambrusco reservekampioen werd bij de vijfjarigen. Paul Hendrix: “Uit de eerste jaargangen valt een heel stel nakomelingen positief op in de sport. Voor de Entertainer-nakomelingen geldt: hoe ouder ze worden, hoe beter. Dat zien we ook bij zijn nakomelingen die we zelf in opleiding hebben.”

Genetisch gezien zit Entertainer heel sterk in elkaar. Hij stamt af van de Grand Prix-hengst Warrant, die onder meer ook Wereldkampioen en GP-winnaar Garant leverde. Uit deze directe lijn komen ook verdienstelijke internationale springpaarden als Bulavsco (Sanne Thijssen), Brighton Bay (Emma Augier de Moussac), Zellobee (Maureen Bonder) en Bull Run’s Divine Fortune (Kristen Vanderveen). Entertainer is dit jaar vers beschikbaar.

WFFS-status: geen drager

Stamboom

WARRANT
NUMERO UNO
LIBERO H
JOLANDA
KARANTA
NIMMERDOR
FURANTA
SHILAVSCA FORTUNA
CORLAND
COR DE LA BRYERE
THYRA
MHILAVSCA FORTUNA
VOLTAIRE
ILAVSCA FORTUNA

Videos

Results

Offspring