Stamboek KWPN (Royal Dutch Sporthorse)
Kleur Vos
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.71m
Dekgeld € 1.000,-

ENTERTAINER - Informatie

Entertainer bewijst zijn waarde op alle fronten

De oudste nakomelingen van Entertainer zijn doorgebroken in de internationale sport op 1.50/1.55m-niveau, zoals Isa, Joelina en Izabella L. Onder Pieter Keunen en Michel Hendrix heeft Entertainer zichzelf in de sport bewezen tot op internationaal 1.60m-niveau. Zo plaatste Entertainer zich zonder springfouten in de 1.55m-Grand Prix van Opglabbeek, werd hij tweede in de 2*-Grand Prix van Kronenberg en eindigde hij als vijfde in het 1.50m van CSI4* Saint Tropez. Hij zal zich nu volledig op de fokkerij gaan toeleggen.

Paul Hendrix: “Uit de eerste jaargangen van Entertainer valt een heel stel nakomelingen positief op in de sport. Voor de Entertainer-nakomelingen geldt: hoe ouder ze worden, hoe beter. Dat zien we ook bij zijn nakomelingen die we zelf in opleiding hebben. Hij vererft zich sterk in de breedte.” Meerdere nakomelingen kwamen al aan de start op het WK voor jonge springpaarden en ook in andere (internationale) jonge paardenrubrieken drukt Entertainer zijn stempel. Nakomelingen zoals Let’s Wait and see HX, Joyko Keysershof, Excellent van het Kapelhof Z, Lambrusco en La Vie Est Belle TCS maken reclame op de internationale concoursen.

Genetisch gezien zit Entertainer heel sterk in elkaar. Hij stamt af van de Grand Prix-hengst Warrant, die onder meer ook Wereldkampioen en GP-winnaar Garant leverde. Uit deze directe lijn komen ook verdienstelijke internationale springpaarden als Bulavsco (Sanne Thijssen), Brighton Bay (Emma Augier de Moussac), Zellobee (Maureen Bonder) en Bull Run’s Divine Fortune (Kristen Vanderveen).

WFFS-status: geen drager
Vers beschikbaar bij Rozel Breeding in het Verenigd Koninkrijk.

Stamboom

WARRANT
NUMERO UNO
LIBERO H
JOLANDA
KARANTA
NIMMERDOR
FURANTA
SHILAVSCA FORTUNA
CORLAND
COR DE LA BRYERE
THYRA
MHILAVSCA FORTUNA
VOLTAIRE
ILAVSCA FORTUNA

Videos

Results

Offspring