Stamboek AES
Kleur Vos
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.71m
Dekgeld € 1.000,-

ENTERTAINER - Informatie

Entertainer, ontwikkelt zich sterk in sport en fokkerij

Terwijl zijn oudste nakomelingen aan het begin staan van hun internationale carrière, zoals Joyce, Joelina, Joyko Keysershof en Jermaine HX, zet Entertainer zelf zijn sportloopbaan voort onder Jenny Rankin. Nadat hij voorheen tot successen kwam met Pieter Keunen en Michel Hendrix presteert de opvallende voshengst nu op Grand Prixiveau onder de Ierse vlag.

Paul Hendrix: “We kijken echt uit naar komend seizoen. Uit de eerste jaargang valt een heel stel nakomelingen positief op in de sport en ze staan op het punt om de overstap naar het 1.40m-niveau te maken. Hoe ouder ze worden, hoe beter. Dat zien we ook bij zijn nakomelingen die we zelf in opleiding hebben. Zelf doet Entertainer het ook heel goed in de sport en daarom zal hij komend seizoen alleen via diepvriessperma beschikbaar zijn.”

Genetisch gezien zit Entertainer heel sterk in elkaar. Hij stamt af van de Grand Prix-hengst Warrant, die onder meer ook Wereldkampioen en GP-winnaar Garant leverde. Uit deze directe lijn komen ook verdienstelijke internationale springpaarden als Bulavsco (Sanne Thijssen), Brighton Bay (Emma Augier de Moussac), Zellobee (Maureen Bonder) en Bull Run’s Divine Fortune (Kristen Vanderveen).

2021 | Alleen diepvries-sperma beschikbaar

Stamboom

WARRANT
NUMERO UNO
LIBERO H
JOLANDA
KARANTA
NIMMERDOR
FURANTA
SHILAVSCA FORTUNA
CORLAND
COR DE LA BRYERE
THYRA
MHILAVSCA FORTUNA
VOLTAIRE
ILAVSCA FORTUNA

Videos

Results

Offspring