Stamboek Zangersheide
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.73m
Dekgeld €1.250,-

CAPE CORAL RBF Z - Informatie

Cape Coral RBF Z, bewijst zijn waarde als fokhengst

De eerste fokkerijresultaten van Cape Coral RBF Z zijn spraakmakend. Uit zijn officiële eerste jaargang bereikten drie nakomelingen de finale van de Blom Cup voor vijfjarigen in 2021. Afgelopen winter werden al zijn drie gepresenteerde zonen aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en werd uit zijn eerdere jaargang zoon No Mercy goedgekeurd bij het KWPN met 81,5 punten. Zelf is Cape Coral RBF Z in de internationale sport op 1.50m-niveau geklasseerd.

Paul Hendrix: “We zijn heel enthousiast over de nakomelingen van Cape Coral RBF Z. Hij geeft zijn goede model, galop en springtalent duidelijk door. Zijn oudste twee nakomelingen van vóór goedkeuring zijn beide al internationaal geklasseerd en uit zijn 2016-jaargang springen heel wat nakomelingen zich in de kijker. Hij geeft de lengte van moedersvader Argentinus door en ontwikkelt zich absoluut tot een vererver om rekening mee te houden.” Eerder drukte Cape Coral RBF Z al een stempel op de keuringen. Lilly HX en Lady dy Loma werden uitgeroepen tot CK-kampioenes en La Suprise SF eindigde als reservekampioen. Vier dochters werden uitgenodigd voor de NMK, waar Lilly HX als vierde geplaatst werd. La Luna Especiale viel op in de merrietest waarvoor ze met 83 punten slaagde. In de jonge paardenrubrieken vallen uit diezelfde jaargang nakomelingen als Lady Diva HX, Limestone HX, Largita en Laguna HX positief op.

Zijn vader Cornet Obolensky is één van de beste verervers aller tijden. De Olympische hengst heeft zich dubbel en dwars bewezen met nakomelingen als Cornet d’Amour, Clooney, Comme Il Faut en Cornado NRW. Moeder Gerona PP is op 1.40m-niveau is uitgebracht en vertegenwoordigt Holsteiner stam 429, bekend van uitschieters als Numero Uno, Dutch Capitol, Lorenz, Kassini Jac en Bellinda.

WFFS-status: geen drager

Stamboom

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
GERONA PP
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
CORADA
COROFINO I
HENRIETTE II

Videos

Results

Offspring