Stamboek Zangersheide
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.73m
Dekgeld €1.500,-

CAPE CORAL RBF Z - Informatie

Cape Coral RBF Z breekt door als springpaardenleverancier

De eerste fokkerijresultaten van Cape Coral RBF Z zijn spraakmakend. Zijn oudste nakomelingen worden in 2024 acht jaar en hebben een veelbelovende start gemaakt in de internationale rubrieken, zoals La Luna Especiale, La Belle Coral HX, Laguna HX, Largita, Lucifer JDV en Limited Edition HX. Met No Mercy en premiehengst Opus One JDV leverde Cape Coral RBF Z uit zijn eerste jaargangen gelijk twee KWPN-goedgekeurde hengsten. Zelf is Cape Coral RBF Z in de internationale sport op 1.50m-niveau geklasseerd.

Paul Hendrix: “Cape Coral RBF Z vererft zijn goede manier van springen en geeft uitstekende rijdbaarheid en veel vermogen. Hij geeft de lengte van moedersvader Argentinus door en ontwikkelt zich absoluut tot een vererver om rekening mee te houden.” Met zijn eerste jaargangen drukte Cape Coral RBF Z gelijk zijn stempel op de merriekeuringen, aanlegtesten en jongepaardencompetities. “Hij scoort heel goed op de fokwaarden en zijn nakomelingen hebben hun weg naar de stallen van topruiters reeds weten te vinden.” Ook op de veilingen bewijzen de Cape Coral RBF Z-nakomelingen flink in trek te zijn, zo realiseerden zijn zes veulens in de Limburgse Veulenveiling een gemiddelde prijs van € 18.000.

Zijn vader Cornet Obolensky is één van de beste verervers aller tijden. De Olympische hengst heeft zich dubbel en dwars bewezen met nakomelingen als Cornet d’Amour, Clooney, Comme Il Faut en Cornado NRW. Moeder Gerona PP is op 1.40m-niveau is uitgebracht en vertegenwoordigt Holsteiner stam 429, bekend van uitschieters als Numero Uno, Dutch Capitol, Lorenz, Kassini Jac en Bellinda.

WFFS-status: geen drager

Stamboom

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
GERONA PP
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
CORADA
COROFINO I
HENRIETTE II

Videos

Results

Offspring