Stamboek Zangersheide
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.73m
Dekgeld €1.250,-

CAPE CORAL RBF Z - Informatie

Cape Coral RBF Z breekt door als springpaardenleverancier

De eerste fokkerijresultaten van Cape Coral RBF Z zijn spraakmakend. Uit zijn officiële eerste jaargang bereikten drie nakomelingen de finale van de Blom Cup voor vijfjarigen in 2021. Vorig jaar werden al zijn drie gepresenteerde zonen aangewezen voor het KWPN-verrichtingsonderzoek, waaronder de later goedgekeurde premiehengst Opus One JDV, en uit zijn eerdere jaargang is zoon No Mercy ingeschreven met 81,5 punten. Zelf is Cape Coral RBF Z in de internationale sport op 1.50m-niveau geklasseerd.

Paul Hendrix: “We zijn zeer enthousiast over de nakomelingen van Cape Coral RBF Z. Hij vererft zijn goede manier van springen en geeft uitstekende rijdbaarheid en veel vermogen. Cape Coral RBF Z geeft de lengte van moedersvader Argentinus door en ontwikkelt zich absoluut tot een vererver om rekening mee te houden.” Met zijn eerste jaargangen drukte Cape Coral RBF Z gelijk zijn stempel op de merriekeuringen. Meerdere dochters werden geselecteerd voor de Nationale Merriekeuring en ook in de aanlegtesten weten ze zich te onderscheiden. Zijn oudste nakomelingen staan aan het begin van een internationale sportloopbaan, zoals La Luna Especiale, La Belle Coral HX, Laguna HX, Lady Diva HX en Limited Edition HX.

Zijn vader Cornet Obolensky is één van de beste verervers aller tijden. De Olympische hengst heeft zich dubbel en dwars bewezen met nakomelingen als Cornet d’Amour, Clooney, Comme Il Faut en Cornado NRW. Moeder Gerona PP is op 1.40m-niveau is uitgebracht en vertegenwoordigt Holsteiner stam 429, bekend van uitschieters als Numero Uno, Dutch Capitol, Lorenz, Kassini Jac en Bellinda.

WFFS-status: geen drager

Stamboom

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
GERONA PP
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
CORADA
COROFINO I
HENRIETTE II

Videos

Results

Offspring