Stamboek Zangersheide
Kleur Vos
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.73m
Dekgeld €1.000,-

CAPE CORAL RBF Z - Informatie

Cape Coral RBF Z, bewijst zijn waarde als fokhengst

De eerste fokkerijresultaten van Cape Coral RBF Z zijn veelbelovend. Zijn oudste nakomelingen zijn vijf jaar en beschikken over veel potentie. Zelf is hij in de internationale sport op 1.50m-niveau geklasseerd en hij zal zich nu volledig toeleggen op de fokkerij.

Paul Hendrix: “We zijn heel enthousiast over de nakomelingen van Cape Coral RBF Z. Hij geeft zijn goede model, galop en springtalent duidelijk door. Afgelopen jaar sprongen meerdere nakomelingen zich in de kijker, waaronder Blom Cup-finalist Lucifer JDV.” Eerder drukte Cape Coral RBF Z al een stempel op de keuringen. Lilly HX en Lady dy Loma werden uitgeroepen tot kampioenes en La Suprise SF eindigde als reservekampioen. Vier dochters werden uitgenodigd voor de NMK, waar Lilly HX als vierde geplaatst werd. La Luna Especiale viel op in de merrietest waarvoor ze met 83 punten slaagde.

Zijn vader Cornet Obolensky is één van de beste verervers aller tijden. De Olympische hengst heeft zich dubbel en dwars bewezen met nakomelingen als Cornet d’Amour, Clooney, Comme Il Faut en Cornado NRW. Moeder Gerona PP is op 1.40m-niveau is uitgebracht en vertegenwoordigt Holsteiner stam 429, bekend van uitschieters als Numero Uno, Dutch Capitol, Lorenz, Kassini Jac en Bellinda.

Stamboom

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
GERONA PP
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
CORADA
COROFINO I
HENRIETTE II

Videos

Results

Offspring