Stamboek Zangersheide
Kleur Schimmel
Geboortedatum 2009
Schofthoogte 1.73m
Dekgeld €1.000,-

CAPE CORAL RBF Z - Informatie

Cape Coral RBF Z, imponerend op alle fronten

Overal waar Cape Coral RBF Z in de ring verschijnt, weet hij alle ogen op zich gericht te krijgen. Na een succesvolle opleiding onder het zadel van Pieter Keunen, heeft in 2018 Michel Hendrix de teugels overgenomen. Deze AES goedgekeurde hengst imponeert met zijn excellente springmanieren, inzet en ongekende vermogen. Hij is internationaal geklasseerd op 1.45m-niveau en niets lijkt hem in de weg te staan om door te groeien naar het hoogste niveau.

Zijn vader Cornet Obolensky is één van de beste verervers aller tijden. Onder Marco Kutscher nam hij deel aan de Olympische Spelen en als fokhengst heeft hij zich dubbel en dwars bewezen. Nakomelingen als Cornet d’Amour, Clooney, Corbinian, Comme Il Faut, Cornado NRW en Cornet du Lys schitteren op het hoogste niveau. Cape Coral RBF Z is gefokt uit de merrie Gerona PP die zelf succesvol op 1.40m-niveau is uitgebracht door Mans Buurman en afstamt van stempelhengst Argentinus. Zij bracht ook de BWP goedgekeurde hengst Oliver Obolensky, een volle broer van Cape Coral RBF Z. Grootmoeder Corrada leverde onder meer het internationale 1.45m-springpaard Atlantis PP Z (v.Air Jordan) van Tess Carmichael. Het betreft hier de Holsteiner stam 429, bekend van uitschieters als Numero Uno, Dutch Capitol, Lorenz, Kassini Jac en Bellinda.

Cape Coral RBF Z voldoet aan alle veterinaire eisen van het KWPN. Zijn oudste nakomelingen zijn in 2016 geboren en lijken het buitengewone springtalent van hun vader te hebben meegekregen.

 

Stamboom

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
GERONA PP
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
CORADA
COROFINO I
HENRIETTE II

Videos

Results

Offspring