Stamboek KWPN (Royal Dutch Sporthorse)
Kleur Bruin
Geboortedatum 2011
Schofthoogte 1.74m
Dekgeld € 1.000,-

GASPAHR - Informatie

Gaspahr, de juiste mix van bloed en vermogen

De imponerend springende Gaspahr heeft zich positief ontwikkeld onder het zadel van Pieter Keunen en wordt nu op internationaal Grand Prix-niveau uitgebracht door Giampiero Garofalo. In 2021 debuteerde het duo met een geweldige tiende plek op 1.60m-niveau in de Rolex Grand Prix van Rome, kort nadat ze de Grand Prix van Opglabbeek wisten te winnen. Voor komend seizoen zal de focus opnieuw op de sport liggen.

Onder de Italiaanse vlag heeft Gaspahr inmiddels zijn Nations Cup-debuut gemaakt. Paul Hendrix: “Gaspahr heeft al opvallend gepresteerd met Giampiero en we hopen dat ze komend seizoen opnieuw van waarde kunnen zijn voor het Italiaanse team. Zijn sportloopbaan verloopt volgens plan, terwijl zijn oudste nakomelingen indruk maken in de jonge paardenwedstrijden.” De oudste nakomelingen van Gaspahr lijken absoluut bovengemiddeld. Hij vererft zijn springkwaliteiten, goede model en dito rijkwaliteiten. In de Blom Cup vielen uit zijn eerste jaargang onder meer Lumanda I, die vijfde werd in de finale, en finaliste Laska JDV positief op. Ook in de sportpaardenveilingen bleken Gaspahr-nakomelingen in trek.

Zijn vader Berlin was jarenlang een echte ambassadeur voor de Nederlandse springsport onder Gerco Schröder. Ze behaalden sportieve hoogtepunten als het winnen van teamgoud op het WK in Aachen en Europees teamgoud in Mannheim. In de fokkerij heeft Berlin zich weten te onderscheiden dankzij nakomelingen op topniveau als H&M Extra, Athene, Zilverstar T en Zerlin. Ook van moederszijde voert Gaspahr interessante genen. Uit deze directe moederlijn komen onder meer de Grand Prix-springpaarden Triple (v.Gran Corrado), Sterrehof’s Dante (v.Canturano) en No Limit (v.Indoctro).

2022 | Alleen diepvries-sperma beschikbaar. Per rietje €400,-  excl. BTW / verzendkosten

WFFS-status: geen drager

Stamboom

BERLIN
CASSINI I
CAPITOL I
WISMA
ESTIA
CARETINO
VARDANA
COSTA
TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
NARCOS II
OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
RIANTE
RAGAZZO
JANTE

Videos

Results

Offspring