Stamboek KWPN
Kleur Bruin
Geboortedatum 2011
Schofthoogte 1.74m
Dekgeld € 1.000,-

GASPAHR - Informatie

Gaspahr, de juiste mix van bloed en vermogen

De imponerend springende Gaspahr heeft zich positief ontwikkeld onder het zadel van Pieter Keunen en wordt nu op internationaal Grand Prixiveau uitgebracht door Giampiero Garofalo. Paul Hendrix: “Gaspahr heeft veel potentie voor het hogere werk en hopelijk komt hij met deze ruiter helemaal tot zijn recht. Hij zal daarom komend seizoen alleen via diepvriessperma beschikbaar zijn, zodat hij zich zelf op de sport kan concentreren terwijl zijn oudste nakomelingen indruk kunnen gaan maken in de jonge paardenwedstrijden.”

De oudste nakomelingen van Gaspahr lijken absoluut bovengemiddeld. Hij vererft zijn springkwaliteiten, goede model en dito rijkwaliteiten. Zelf is hij dan ook van goede komaf. Zijn vader Berlin was jarenlang een echte ambassadeur voor de Nederlandse springsport onder Gerco Schröder. Ze behaalden sportieve hoogtepunten als het winnen van teamgoud op het WK in Aachen en Europees teamgoud in Mannheim. In de fokkerij heeft Berlin zich weten te onderscheiden dankzij nakomelingen op topniveau als H&M Extra, Athene, Zilverstar T en Zerlin.

Ook van moederszijde voert Gaspahr interessante genen. Uit deze directe moederlijn komen onder meer de Grand Prix-springpaarden Triple (v.Gran Corrado), Sterrehof’s Dante N.O.P. (v.Canturano) en No Limit (v.Indoctro).

2021 | Alleen diepvries-sperma beschikbaar. Per rietje €400,-  excl. BTW / verzendkosten

Stamboom

BERLIN
CASSINI I
CAPITOL I
WISMA
ESTIA
CARETINO
VARDANA
COSTA
TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
NARCOS II
OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
RIANTE
RAGAZZO
JANTE

Videos

Results

Offspring