Stamboek KWPN (Royal Dutch Sporthorse)
Kleur Vos
Geboortedatum 2016
Schofthoogte 1.70m
Dekgeld € 1.000,-

LAMBRUSCO - Informatie

Lambrusco: topatleet met onbegrensde mogelijkheden

Met een tweede plaats in de Blom Cup-finale voor vijfjarigen deed Lambrusco in 2021 van zich spreken en in het voorjaar van 2022 volgde goedkeuring bij het KWPN met een mooie score van 83 punten. Deze genetisch interessante zoon van Entertainer maakt keer op keer indruk met zijn extra rijkwaliteiten, atletische model, springmanieren en vermogen. Dat leverde hem in de hengstencompetitie afgelopen winter sterke resultaten op en zijn kwaliteiten komen gezien zijn sterke afkomst beslist niet uit de lucht vallen.

Zijn moeder Total Touch bracht in combinatie met Cardento al het Grand Prix-springpaard Bardolino, die onder Reiko Takeda deelnam aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Vervolgens is hij nog door Jennifer Gates op vijfsterrenniveau uitgebracht. Ook leverde Total Touch al de internationale 1.40/1.45m-springpaarden Dide (v.Calvaro Z) en de via de Dutch Sport Horse Sales. Vader Entertainer is tot op 1.60m-niveau uitgebracht in de sport en zijn oudste nakomelingen volgen reeds in zijn voetsporen op 1.50m-niveau zoals Isa, Joelina en Izabella L.

In 2022 is Lambrusco voor het eerst ingezet voor de fokkerij en de verwachtingen zijn hooggespannen. Paul Hendrix: “Bij Lambrusco klopt het hele plaatje, hij past met zijn model, rijdbaarheid en springkwaliteiten perfect in het Stal Hendrix-concept. Het is een persoonlijkheid met ongekende mogelijkheden en een sterke afkomst. Sportief gezien verloopt alles volgens plan en we hopen dat hij zijn eigen kwaliteiten vererft. Met veel vertrouwen kijken we uit naar zijn eerste veulens dit seizoen.”

WFFS-status: drager

 

Stamboom

Entertainer
Warrant
Numero Uno
Karanta
Shilvasca Fortuna
Corland
Mhilavsca Fortuna
Total Touch
Lux Z
Lord Calando
Acopalypte Z
Ipsy DWJ
Calypso
Dide

Videos

Results

Offspring