Hengstenpresentatie van Stal Hendrix online te bekijken

7 april 2021

Nu het helaas nog steeds niet mogelijk is om een échte hengstenshow te organiseren, heeft Stal Hendrix besloten haar hengsten middels een online presentatie aan de fokkers te tonen. De hengsten timmeren hard aan de weg in sport en fokkerij, en in deze hengstenpresentatie worden hun vorderingen op beide fronten toegelicht.

De vooraf opgenomen hengstenpresentatie komt op woensdag 7 april, de datum waarop de traditionele hengstenshow in Kessel gepland stond, online. Voor het tweede jaar op rij is het vanwege de Covid19-maatregelen niet mogelijk om een fysieke hengstenshow te houden en deze online presentatie vormt een mooi en informatief alternatief. De presentatie is op zowel de social media, website als YouTube te bekijken.

Informatief
In de online hengstenshow komen acht interessante springhengsten aan bod en van meerdere van hen worden nakomelingen getoond. Naast de bewezen verervers Bustique (v.Indoctro) en Entertainer (v.Warrant) zijn dat de in opkomst zijnde fokhengsten Cape Coral RBF Z (v.Cornet Obolensky) en Gaspahr (v.Berlin), alsook toekomsttalenten Lambada Shake AG (v.Aganix du Seigneur), Farzack des Abbayes (v.Montender), Ludovicus (v.Edinburgh) en Blom Cup-kampioen Kardinaal HX (v.Don Diablo HX). “Op deze manier kunnen we onze hengsten aan een breed fokkerspubliek presenteren. Uiteraard staan we altijd klaar om fokkers van advies of verdere informatie te voorzien, dus neem gerust contact op!”, licht Paul Hendrix toe.