Goede resultaten op CSI2* Opglabbeek!

14 oktober 2018

Stal Hendrix was dit weekend goed vertegenwoordigd op het CSI2* in Opglabbeek. Zo won Oda Charlotte Lyngvaer maar liefst twee zevenjarigenproeven met Goanita HX, finishte Pieter Keunen met de hengst Cape Coral RBF Z zonder springfouten in zijn eerste 2*-GP en sprong ook Michel Hendrix zich in de kijker met aanstormend talent.

Op donderdag ging Oda gelijk voortvarend van start door opnieuw een Youngster Tour-rubriek op naam te schrijven met de door Stal Hendrix zelfgefokte Goanita HX (v.Zandor Z). Hun tiende internationale zege dit jaar! En om het nog mooier te maken, eindigden ze twee dagen later opnieuw bovenaan in de 1.35m-rubriek voor zevenjarigen. In de op zondag verreden finale realiseerden ze opnieuw twee foutloze rondes en eindigden ze als vierde.

Geplaatst in GP
Zondags plaatste Pieter Keunen zich met de hengst Cape Coral RBF Z (v.Cornet Obolensky) gelijk in hun eerste internationale Grand Prix. In deze 1.45m-GP vormden de hindernissen geen enkel probleem voor de imponerend springende schimmel en met slechts één strafpunt voor tijd behoorden ze tot de prijswinnaars. In de Medium Tour finale sprongen Michel Hendrix en de Numero Uno-dochter Fjury V naar de vierde plaats. In deze 1.40m-rubriek plaatsten ze zich als één van zes duo’s uit een deelnemersveld van 70 voor de barrage. Op naar de internationale concoursen in Zwolle en Kronenberg komende week!