Drie hengsten door naar tweede bezichtiging

5 december 2021

Op de laatste reguliere dag van de eerste bezichtiging voor springhengsten zijn alle drie gepresenteerde hengsten van Stal Hendrix geselecteerd voor de volgende ronde. De Cornet Obolensky-zoon Corvette ZG Z en de Cape Coral RBF Z-zonen Oska JDV en Oral JDV maakten alle drie een goede indruk. Daar komt bij dat Cape Coral RBF Z met drie geselecteerde zonen een 100%-score behaalde!

Cape Coral RBF Z gaf met alle drie geselecteerde zonen zijn visitekaartje af. Zowel Oska JDV (mv.Cardento) en Oral JDV (mv.Lamm de Fetan) zijn gefokt door Jean Dresen uit Valkenburg en in eigendom van Stal Hendrix. Ook de via de Limburgse Veulenveiling verkochte Cornet Obolensky-zoon Corvette ZG Z (mv.Diamant de Semilly) liet zien een interessante pedigree te combineren met een goed exterieur en dito springkwaliteiten. Dit fokproduct van W.M.M. Zegers uit Reek staat op naam van Stal Hendrix en Peter Francken.

De derde geselecteerde Cape Coral RBF Z-zoon is Obelisk-H (mv.Caretino) van fokker Inus Haasken en mede-eigenaar Reinie Tewis. Begin februari zal de tweede bezichtiging plaatsvinden op de KWPN Stallion Show.

Foto Corvette ZG Z – Horses.nl