Stamboek KWPN (Royal Dutch Sporthorse)
Kleur Bruin
Geboortedatum 2016
Schofthoogte 1.70m
Dekgeld € 1.250,-

LAMBADA SHAKE AG - Informatie

Lambada Shake AG, indrukwekkend op alle fronten

Nadat Lambada Shake AG als driejarige met een absolute droomlijst werd ingeschreven, bewijst hij jaar in jaar uit tot de top van zijn jaargang te behoren. Deze moderne hengst is KWPN goedgekeurd met een uitzonderlijke score van 90 punten en combineert zijn springtalenten met een zeer atletisch exterieur en interessante afstamming. Onder Pieter Keunen debuteerde hij afgelopen jaar succesvol op 1.45m-niveau en hij plaatste zich met twee foutloze rondes voor de finale van het WK voor zevenjarigen in Lanaken.

Paul Hendrix: “We zijn blij dat we Lambada Shake AG vooralsnog voor Nederland hebben kunnen behouden want hij mag tot de beste achtjarige hengsten van Europa gerekend worden. Zijn eerste veulens zijn in 2021 geboren en lijken aan alle verwachtingen te voldoen: ze zijn modern gebouwd, goed ontwikkeld en even atletisch als hun vader.” Lambada Shake AG maakte gelijk een goede indruk met zijn eerste zonen op de hengstenkeuring, waarvan er twee zijn uitgenodigd voor de KWPN Stallion Show in Den Bosch.

Zijn vader Aganix du Seigneur ontwikkelt zich tot een topvererver. Zijn oudste nakomelingen breken door op internationaal 1.60m-niveau, zoals Agana van het Gerendal Z, Alanix Hero Z, Attoucha en Agadance van ’t Gelutt. In de pedigree van toptalent Lambada Shake AG is hij samengebracht met de bloedgemaakte merrie Grappa AG, die de goed verervende Grand Prix-hengst Spartacus als vader heeft. De lijn gaat terug op de Westfaalse merrie Pinechas, die al de internationale springpaarden Elmo (v.Quatro Z) en Dinechas (v.Cobra) leverde

WFFS-status: geen drager

 

Stamboom

Aganix du Seigneur
Ogano Sitte
Darco
Ialta Sitte
Cadix du Seigneur Z
Chellano Z
Atlanta Sitte Z
Grappa AG
Spartacus TN
Stakkato
Galina
Beau Monde
Padinus
Pinechas

Videos

Results

Offspring