Nieuwe sportpaardenveiling op de WEC in Ocala

13 februari 2023

Op 17 maart zal de eerste editie van de World Sport Horse Auction plaatsvinden op het World Equestrian Center in Ocala, Florida. De teams van Redfield Farms, Stal Hendrix en André Thieme hebben een gevarieerde collectie samengesteld, bestaande uit excellente springpaarden, hunters en equitation paarden. Er wordt gezamenlijk met veel genoegen uitgekeken naar de samenwerking met het WEC en het belooft een memorabele avond te worden.

Paul Hendrix is verheugd over de nieuwe samenwerking. “We zijn trots dat we met dit team op één van de mooiste hippische locaties, het World Equestrian Center in Ocala, een veiling kunnen gaan organiseren. Toen ik de vernieuwde locatie samen met twee van mijn zakenpartners, Emil Spadone van Redfield Farms en regerend Europees kampioen André Thieme, bezocht waren we het er snel over eens dat dit een perfecte locatie is voor een veiling.”

Alleen het beste
“We willen het WEC eer aan doen en gaan daarom, net als zij, voor het allerbeste. Mijn familie en de teams van Redfield Farms en André Thieme hebben de beste paarden van onze stallen geselecteerd voor deze veiling. Dit heeft geresulteerd in een fantastische eerste collectie voor de World Sport Horse Sales. We hebben veel vertrouwen in deze paarden en hun kwaliteit is vergelijkbaar met de paarden die we voor onze eigen Dutch Sport Horse Sales selecteren”, vertelt Hendrix. De paarden zijn afkomstig uit zowel Europa als daar buiten. “We hebben echt voor de Amerikaanse markt geselecteerd. Het is een gevarieerde collectie met zowel zeer getalenteerde jonge springpaarden, als wat meer ervaren paarden voor competitieve jeugdruiters, als uitstekende hunters en equitation paarden. Het zijn 14 heel verschillende paarden, met ieder hun eigen kwaliteiten.”

Veel genoegen
“We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat het team van de WEC en familie Roberts in ons gesteld hebben, en dat ze ons de mogelijkheid geven om hier een veiling te organiseren. Alle betrokkenen kijken met heel veel genoegen uit naar de veiling op 17 maart. We hopen dat het een memorabele avond wordt.” Voor meer informatie over de World Sport Horse Sales, bekijk de website: www.worldsporthorsesales.com.