Lambada Shake AG overtuigt rondom op KWPN Stallion Show

2 februari 2024

Met een glansrijke overwinning in de VHO Trofee én twee aangewezen zonen uit zijn eerste jaargang, heeft Lambada Shake AG op alle fronten weten te overtuigen op de KWPN Stallion Show in Den Bosch deze week. Onder Pieter Keunen zette hij het winnende resultaat neer in de hengsten Grand Prix op 1.40m-niveau om de VHO Trofee en is daarmee sportief gezien sterk van start gegaan in 2024.

Op de eerste dag van de KWPN Stallion Show kregen zijn beide gepresenteerde zonen, afkomstig uit de eerste jaargang, groen licht van de hengstenkeuringscommissie. Zowel de schimmelhengst Rock Me Zsazsa (mv.Cornet Obolensky, fokker Karin Huisman-Holst), in eigendom van Jan van Meever, als de eveneens goed springende Riverdance (mv.Zapatero VDL) van fokker Rinus Blom en mede-eigenaar Munsteg Horses maakte een sterke indruk in de tweede bezichtiging. Daarmee heeft Lambada Shake AG als vererver zijn visitekaartje afgegeven.

Sportief succes
De tweede dag stond grotendeels in het teken van sportrubrieken en dat was voor Pieter Keunen en Lambada Shake AG een uitgelezen kans om te laten zien wat ze zelf in huis hebben. In de 1.40m VHO Trofee bleef het duo alle concurrenten de baas in de vijfkoppige barrage en konden ze zo als laatste starters de overwinning mee naar Kessel nemen. Al met al een goede start van het seizoen! Naast Lambada Shake AG kreeg ook onze topvererver Bustique een getalenteerde zoon aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Dit betreft de door Kees de Vries gefokte Ropario (mv.Vleut), in eigendom van Rinus Blom en Munsteg Horses.