Stamboek Holsteiner Verband
Kleur Bruin
Geboortedatum 2002
Schofthoogte 1.68m
Dekgeld € 1.200,-

VITTORIO - Informatie

De KWPN-goedgekeurde hengst Vittorio maakte furore in de springsport onder zowel Pieter Keunen als Tim van den Oetelaar. De hengst acteerde internationaal op 1.50m-niveau. Vittorio won vele internationale prijzen waaronder een tweede plaats in de Grote Prijs van Zelhem en Asten. Dit deed hij onder Pieter Keunen. Met ruiter Tim van den Oetelaar nam Vittorio in 2012 deel aan de landenwedstrijd voor junioren in het Franse Reims, waar het Nederlandse team de finale won. In de Grand Prix werd de combinatie individueel tweede.

Hij heeft drie goedgekeurde zonen: de in 2015 door het KWPN-goedgekeurde George, de in 2013 reservekampioen Fandango HX en Don Diablo HX. In ’s-Hertogenbosch wist Don Diablo HX samen met Michel Hendrix begin 2016 de VHO Trofee te bemachtigen tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Alleen al tijdens de Dutch Sport Horse Sales werden 13 Vittorio nakomelingen verkocht die gezamenlijk maar liefst € 969.000,- opbrachten.

Net als Vittorio zelf zijn de nakomelingen ongecompliceerd, meewerkend, zijn ze voorzichtig en bezitten fantastische rijkwaliteiten. Hij kan echt als veredelaar ingezet worden.

Stamboom

CALIPPO
CONCERTO II
CONTENDER
BAGINA
GUNDA IV
CASCAVELLE
BALIDIRA
MA BELLE
MARTEL XX
AFAYOON XX
SHERRY XX
BEAUTY I
LATUS II
VERDI

Videos

Offspring